Tvrtka Schrack Technik pomaže našoj bolnici

Tvrtka Schrack Technik d.o.o. koja već desetljećima predstavlja jednog od vodećih partnera u svijetu elektrotehnike, pomogla je rad naše bolnice. Donosimo jedan mali dio pisma kojim nam se obratio direktor tvrtke-gospodin Josip Zdenković:

Danas smo uplatili na račun Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, u kojoj su smješteni mali pacijenti iz cijele Hrvatske našu skromnu donaciju.
Nekako osnovni kriterij je upravo bio taj da odabrana institucija pokriva cijelu HR, jer i mi djelujemo na prostoru cijele HR.
Mala je to kap u moru potreba te institucije. Mala je to kap u moru potrebnih u Hrvatskoj.
S druge strane, isto je učinjeno s punim srcem i drago nam je ako smo unijeli nadu onima koji svakodnevno tamo borave bilo kao djelatnici, bilo kao pacijenti.
To su novčići koje smo predanim radom zaslužili, malo manje ćemo biti rastrošni ovaj Božić prema kupcima koji svakomjesečno imaju prilike dobiti poklone od nas preko Web shopa.
Da, možda riskiramo i da ovaj mjesec bude manje prometa na web shopu jer nećemo dijeliti poklone.
No zar je to važno ako znamo da smo svi zajedno, zajedno i s našim dragim kupcima, zbog kojih postojimo, učinili ovo što smo učinili.
Iskomunicirati ćemo to tako i prema njima uz punu sigurnost da će i oni podržati da u ovo Božićno vrijeme činimo nešto lijepo u Hrvatskoj.