Posjet tvrtke dm i skijaških legendi

Donacijom higijenskih i kozmetičkih proizvoda završena je dm-ova inicijativa ‘I zima toplo srce ima’. Donirani su proizvodi poput deterdženata, krema i šampona koji su potrebni za svakodnevnu brigu o našoj djeci.

“Svakodnevno pomičemo granice vlastitih mogućnosti i ovim malim pacijentima uz potrebnu skrb pružamo i dom. Naša nastojanja ne bi imala uspjeha bez potpore donatora koji su uvijek uz nas i čija nesebična pomoć olakšava naš posao i uljepšava život naših pacijenata. dm i Hrvatski skijaški savez prate nas dugi niz godina te su pokazali da nisu zaboravili na potrebe najosjetljivije skupine društva, teško bolesne djece”, izjavio je dr. Renato Mittermayer, ravnatelj bolnice.

“Čast nam je što imamo mogućnost pomoći zaposlenicima i volonterima u svakodnevnoj brizi o malim pacijentima. Donacijom dm želi zaposlenicima Specijalne bolnice pokazati kako prepoznajemo i cijenimo njihov trud i požrtvovnost te, ujedno, biti dijelom njihovih napora da pacijentima u Bistri osiguraju i topao dom”, izjavila je Đurđica Sedlić iz dm-a.

Inicijativu ‘I zima toplo srce ima’ i ove su godine podržali poznati skijaši. Svoju potporu malim pacijentima i zaposlenicima u Gornjoj Bistri pokazale su Janica Kostelić, Nika Fleiss, Špela Pretnar  i Urška Hrovat. 

“Sretna sam što već  godinama  pomažemo djeci iz bolnice Bistra, jer je njima, kao i njihovom ljubaznom osoblju koji se za njih brinu s toliko ljubavi i pažnje, ta pomoć prijeko potrebna . Velika hvala dm-u i svim kupcima koji su pomogli ovoj prekrasnoj humanitarnoj akciji”, izjavila je Janica Kostelić.

Inicijativu ‘I zima toplo srce ima’ tvrtka dm provodi od 2013. godine. Uz pružanje podrške u vidu donacije, jedan od ciljeva inicijative je i informiranje građana o važnosti naše bolnice –  jedine zdravstvene ustanove u Hrvatskoj koja se brine za male pacijente s najtežim oštećenjima kojima je potrebna cjelodnevna skrb.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”dm-2″]