INA uručila donaciju našoj bolnici

Inina donacija u iznosu od 50.000 kuna koju je uručio g. Davor Mayer, član Uprave Ine, omogućit će sanaciju dviju bolesničkih soba te uređenje igraonice za naše male pacijente. Ovom su nas prilikom posjetili i članovi INA Kluba volontera s prigodnim poklonima za djecu.

Naši susreti u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi postali su svojevrsna tradicija. Radujem se što je INA i ovom prilikom mogla doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata. Pomaganje zajednici u kojoj djelujemo Inino je jasno opredjeljenje kao društveno odgovorne tvrtke – izjavio je Davor Mayer.

Donirani iznos namijenjen je za uređenje dječje igraonice i za uređenje bolesničkih soba, kako bismo našoj dječici mogli pružiti što bolju zdravstvenu skrb i lijepo mjesto za igru. Naš višegodišnji donator INA, primjer je kako u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali pacijenti zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva – izjavo je ravnatelj bolnice Renato Mittermayer.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”ina_2016″]