Donacija tvrtke INA d.d.

Tvrtka Ina donirala je 150.000 kuna našoj bolnici. Donirani iznos namijenjen je za opremanje kabineta za fizikalnu terapiju, kako bismo našoj dječici mogli pružiti što bolju skrb.

“Djeca koja borave i liječe se u Gornjoj Bistri hrabro se nose s bolešću i zato smo danas ovdje da bismo se uključili i dali svoj doprinos, kako bi terapija i skrb koju im pružaju bila što kvalitetnija, a dani barem malo lakši”, rekao je član Uprave Ine Davor Mayer. U akciju za pomoć bolnici uključili su se i Inini zaposlenici ispunjavanjem ankete o uključenosti, a za svaku ispunjenu anketu Ina je donirala 15 kuna, priopćeno je iz Ine.

“Našu bolnicu uvijek obraduje pomoć donatora, ne samo zbog materijalne pomoći, nego se svakom donacijom vidi iz dana u dan da u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali bolesnici zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva čija se snaga i humanost očituju upravo na pomoći djeci koja su ovako teško bolesna.“, izjavio je ravnatelj bolnice Renato Mittermayer.

[wppg_photo_gallery id=”2″]