Lampioni za dječju bolnicu u Bistri

Svi koji su na Dan žena navratili u Zaprešić imali su priliku uživati u impresivnom nastupu glazbenika koji su se odazvali na humanitarnu akciju za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Jurica Pađen & Aerodrom, Radio Luksemburg, Gretta, Davorin & Bogovići, Gatuzo, Judette samo su dio glazbenika koji su pomogli pri skupljanju donacija za one kojima je to najpotrebnije.

Uz odličnu svirku, Dan žena je obilježilo i masovno puštanje lampiona koje je cijelo vrijeme bilo pod upitnikom zbog snažnih udara vjetra. Oko 19 sati, kada je bilo predviđeno puštanje lampiona, vjetar se utišao i 5 tisuća posjetitelja u zrak je odaslalo poruku ljubavi.

Donacijama za lampione skupljeno je 15.920,00 kn, a na opće odobravanje posjetitelja, gradonačelnik Zaprešića gospodin Željko Turk obznanio je da će grad svojom donacijom zaokružiti iznos na 20.000,00 kn.

Glazbenici su pokazali veliko srce, a posjetitelji su se odlično zabavili i odnijeli sa sobom nezaboravan prizor noćnoga neba prekrivenoga letećim lampionima.

HVALA SVIMA!